Nieuws   |   TechFi actie

TechFi december giveaway gaat morgen van start

TechFi december giveaway gaat morgen van start
In december geeft TechFi samen met onze partners een heleboel mooie prijzen weg. Houd onze site dus in de gaten!

Een nieuwe publicatie starten is anno 2021 altijd een uitdaging, maar zonder lezers is er geen beginnen aan. Vijf maanden na introductie zien we bij TechFi gelukkig gestaag de bezoekcijfers toenemen. Ook de fabrikanten waarover we schrijven tonen zich positief over onze activiteiten tot dusver.  Genoeg reden voor ons om de eerste successen samen met onze partners te vieren met een mooie weggeefactie. Eerder kondigden we die al aan, nu volgen de details.

Hoe werkt het?

In december zullen we regelmatig een nieuwe weggeefactie publiceren, waarbij je een van de onderstaande producten kunt winnen. De wijze waarop zal variëren, maar lastig zal het nooit zijn. Inschrijven op onze nieuwsbrief, TechFi volgen op Instagram, Facebook of Twitter, dat soort zaken. Uiteraard zonder enige verplichting, al hopen we natuurlijk dat je ons blijft volgen. Zeker voor wie in de toekomst vaker kans wil maken op een mooie prijs of een interessante kans om een product uit te proberen, raden we aan om in te schrijven op de nieuwsbrief.

De meeste prijzen verloten we onder de deelnemers van alle acties, begin januari 2022. Van een aantal prijzen kiezen we direct een winnaar, die de prijs ook snel na trekking zal ontvangen, zodat hij/zij er dit jaar nog plezier van heeft. 

Wat kan je winnen?

De prijzen die onze partners beschikbaar hebben gesteld om te verloten onder de deelnemers zijn:

Morgen gaat de eerste actie live, dus hou de site in de gaten om te zien welke prijs dat wordt en wat je moet doen om deze te winnen!