Nieuws   |   TechFi actie

TechFi bestaat (bijna) 1 jaar en dat gaan we vieren met een grootse giveaway!

TechFi bestaat (bijna) 1 jaar en dat gaan we vieren met een grootse giveaway!

Bijna 1 jaar geleden, op 1 juli 2021, ging TechFi van start. Een nieuwe site met nuttige, toegankelijke informatie over producten op het snijvlak van tech en lifestyle. Dat was en is een behoorlijk avontuur, want ook al heb je nog zulke mooie artikelen, het is een uitdaging om die opgemerkt te laten worden. We zijn dan ook erg blij dat, bijna een jaar verder, alle seinen op groen staan om door te gaan met wat we doen. Lezers weten ons in toenemende mate te vinden en ook de partijen waar we over schrijven, laten weten ons geluid te waarderen. Dat mag dus gevierd worden, met de TechFi giveaway!

Een giveaway, in goed Nederlands: een weggeefactie. Onze partners stelden een groot aantal mooie prijzen beschikbaar en die gaan we de komende juli maand onder onze vaste lezers verloten.

Volg TechFi op Facebook, Instagram, Twitter en Google News voor TechFi giveaway

Om op de hoogte te blijven van nieuwe artikelen op TechFi kan je ons het beste bookmarken, maar daarna is de beste methode: volg ons op social media: Facebook en Instagram. Onder onze vaste volgers gaan we in juli 2022 mooie prijzen verloten van diverse partners in een weggeefactie die het grootste deel van de maand gaat duren.

Zorg dus dat je ons in elk geval vanaf 1 juli 2022 volgt op Instagram en Facebook, dan maak je kans op prijzen van onder meer Netgear, Sennheiser, MSI, Kingston, TCL, AVM, Motorola, ACT, Sony, HyperX, SteelSeries, Foscam, Be Quiet, Trust, Cooler Master, Lenovo, TP-Link, Teufel, Toshiba en Hisense.

Meer details volgen later deze maand. Zorg dat je die update niet mist en volg ons nu op Facebook en/of Instagram en/of Twitter.

Geen social media? Geen nood, ook wie niet aan Facebook, Instagram of Twitter doet, maakt kans om te winnnen. Voeg TechFi toe aan je favorieten, volg ons op Google News en hou bovenal de site in de gaten!