Nieuws   |   TechFi actie

1 juli is het zover: dan gaat de TechFi 2022 verjaardags giveaway van start

Op 1 juli bestaat TechFi 1 jaar. Dat vieren we met cadeaus voor onze lezers met acties die op 1 juli van start gaan. (Beeld: Unsplash, Adi Goldstein)
Op 1 juli bestaat TechFi 1 jaar. Dat vieren we met cadeaus voor onze lezers met acties die op 1 juli van start gaan. (Beeld: Unsplash, Adi Goldstein)

Het was nogal een avontuur, een nieuwe publicatie beginnen anno 2021. Zeker omdat we die op klassieke leest hebben geschoeid: onafhankelijk nieuws en reviews, waarbij de kosten gedekt moeten worden door advertenties. Geen abonnementen, geen tracking van bezoekers, geen lezersdata verzamelen en verkopen.

Een jaar later mogen we vaststellen dat we een uitstekende start hebben gemaakt. Het aantal lezers neemt maandelijks toe. Ook de partijen over wie we schrijven, kunnen onze artikelen waarderen, zo horen we regelmatig. Het avontuur kan dus nog even doorgaan en dat mag gevierd worden!

Dat gaan we doen met een grote giveaway in samenwerking met onze partners. Die weggeefactie kondigden we eerder al aan, nu vertellen we welke prijzen we gaan weggeven en hoe je die kunt winnen.

Hoe werkt het?

In de eerste drie weken van juli 2022 publiceren we elke dag een nieuwe weggeefactie, waarbij je een van de onderstaande producten kunt winnen. Die actie blijft gedurende de hele maand juli actief: je kan dus ook na de dag van publicatie meedoen. Zolang het maar juli is.

SweepWidget sampleKans op een prijs maak je met een zogeheten 'SweepWidget'. Dat is een blokje onderaan elk artikel waarin we een weggeefactie aankondigen. Meedoen kan simpelweg door een e-mailadres op te geven. Daar doen we niets mee, behalve je contacteren als je gewonnen hebt. Je kansen verhogen kan door je in te schrijven op onze nieuwsbrief, onze Instagram te volgen of dat van de partner die de prijs beschikbaar stelt, of hetzelfde met een Facebook-pagina, enzovoorts. Hoe meer je volgt, hoe groter je kans om te winnen. Ook is er een flinke kansverhoger bij elke actie, waarbij je een woord uit een artikel op TechFi moet invullen. Bij elke 'actie' die je kan ondernemen, staat wat de invloed is op je winkans.

De prijzen verloten we onder de deelnemers van elke giveaway, begin augustus 2022. Dat gaat volstrekt willekeurig, met behulp van de genoemde SweepWidget. Vervolgens nemen we per e-mail contact op. Gebruik voor deelname dus wel een e-mailadres dat je met enige regelmaat checkt. Je hebt een week om te reageren - doe je dat niet, dan trekken we een nieuwe winnaar.

Voor het toezenden van de prijs hebben we je naam, adres- en woonplaatsgegevens nodig. Die worden alleen daarvoor gebruikt en na afloop van de actie gewist. Hetzelfde geldt voor alle e-mailadressen - alleen als je je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief, bewaren we die natuurlijk. Daarvoor kan je je altijd uitschrijven wanneer je wilt. 

Wat kan je winnen?

De prijzen die we met dank aan onze partners beschikbaar stellen om te verloten onder de deelnemers zijn:

ACT AC7043 USB-C dock
AVM Fritz!Box 6850 LTE 4G modemrouter
Be Quiet Pure Power 11 FM 1000W PC voeding
Foscam VD1 deurbel
Hisense QLED 43A70GQ 4K televisie
HyperX gaming pakket met Alloy Origins 60 keyboard, Pulsefire Haste draadloze muis en Pulsefire Mat RGB muismat
Kingston Fury Beast 32 GB DDR5 RGB geheugenkit
Lenovo Tab P11 Plus WiFi tablet
Motorola Edge 30 5G smartphone 
MSI Pro MP271QP 27-inch QHD monitor
Netgear MR2100 Nighthawk mobiele router
Samsung Portable SSD T7 500 GB externe SSD
Sennheiser Momentum True Wireless 3 in-ear hoofdtelefoon
Sony LinkBuds true wireless in-ears
Sony SRS-XG500 Bluetooth speaker
Sony WF-1000XM4 true wireless in-ear hoofdtelefoon
SteelSeries Arctis Nova Pro gaming headset
TCL 55C725 QLED 4K televisie
Teufel Real Blue NC draadloze noise cancelling hoofdtelefoon
Toshiba N300 4 TB NAS harde schijf
TP-Link Deco X50 3-pack multiroom WiFi-systeem
Trust Teza 4K webcam

De prijzen staan hier op alfabetische volgorde, maar dat is niet de volgorde waarin de acties worden gepubliceerd. Eind van deze week, op 1 juli, gaat de eerste actie live. Hou de site dus in de gaten om te zien welke prijs dat wordt en wat je moet doen om deze te winnen!