Review   |   Monitoren

MSI MPG 321URX review: prima OLED gaming monitor

Met een razendsnel en heel netjes gekalibreerd OLED-paneel biedt de MSI MPG 321URX de veeleisende gamer van dit moment zo'n beetje alles wat die kan wensen.
Met een razendsnel en heel netjes gekalibreerd OLED-paneel biedt de MSI MPG 321URX de veeleisende gamer van dit moment zo'n beetje alles wat die kan wensen.

Afgelopen jaar bereikten vele oled gaming monitoren gamers die er reikhalzend naar uitkeken. Wie het kon betalen, kocht ze ongezien - ook al waren de aanvankelijke prijzen ruimschoots meer dan 1000 euro. Inmiddels zijn we even verder, zijn de prijzen flink gedaald en staat een nieuwe lichting in de coulissen. Toch lijkt het daar vooral te gaan om andere formaten, resoluties en beeldsnelheden. Voor de MSI MPG 321URX is inmiddels firmware versie 12 uitgekomen. De prijs is ook weer fors gestegen na Black Friday, maar wellicht daalt die weer wanneer de MPG 322URX ten tonele verschijnt. 

MSI MPG 321URX: fraai, no-nonsense design

MSI levert de MPG 321URX in een doos met veel piepschuim. Begrijpelijk vanwege de kwetsbaarheid, maar weinig duurzaam. Het zou mooi zijn als het bedrijf overstapt naar verpakkingen zonder eenmalig te gebruiken plastic. Zoals altijd moet je het scherm nog even in elkaar zetten, wat heel eenvoudig kan. Schroeven is niet nodig, gewoon de verticale drager vastzetten op de bodemplaat en dan in het paneel klikken. 

Net als bij smartphones of televisies valt er weinig aan monitoren te ontwerpen. Het scherm is zo dun omrand als mogelijk en designers moeten hun creativiteit kwijt in de voet. Daarnaast is er de keuze 'dun paneel met een dikker midden' of 'dikker paneel over het hele oppervlak'. MSI opteert voor de eerste optie en dat oogt eigenlijk altijd wel fraai. Zo komt de rankheid van een oled-scherm goed over - al moet je er van opzij naar kijken om het te zien.

Daarbij moet je er rekening mee houden dat het scherm niet voorzien is van een heel sterke anti-glare coating. Het spiegelt in mijn optiek niet storend, maar wel meer dan monitoren die wél van zo'n laag voorzien zijn. Wat mij betreft is het een prima balans, maar heb je echt felle lampen boven of achter je game-plek, dan kan je die bij donkere beelden gaan zien.

De voet is relatief robuust uitgevoerd in nogal 'plastic' ogend plastic, maar hij is wel lekker stevig en zorgt ervoor dat je het paneel er prima op kan zwenken, kantelen en in hoogte verstellen. Roteren kan niet, tenminste, niet meer dan een paar graden. Waarom is niet helemaal duidelijk - het biedt meer speling dan als je die optie zou weglaten. Wel maakt het het aansluiten van kabels net even makkelijker, dus het is niet onwelkom.

Het sobere design loopt door op de achterkant. Ja, er zijn wat patroontjes te ontwaren en er is een heel kleine soort van display waarin je een animatie van het MSI logo kan zien. Maar voor een gaming monitor is dit ronduit understated te noemen. De verlichting kan ook uit - maar je kan er ook van alles aan instellen via MSI 'Mystic Lighting', zoals het bedrijf de eigen lichtshow noemt. Hoe dan ook blijft het nut van zo'n display op de achterkant onduidelijk.

Aansluitingen van de MSI MPG 321URX

Qua aansluitingen biedt de MSI MPG 321URX alles wat je wilt. Displayport 1.4 met display stream compression, twee keer hdmi 2.1 met volledige bandbreedte, usb-c (met 90 watt power delivery) en usb-b met twee keer usb-a. Je kan dus een laptop en een desktop gelijktijdig aansluiten en de monitor als kvm-schakelaar gebruiken. Heel apart is wel dat de usb-b en -a-poorten ronduit antiek zijn. Usb 2.0 is snel zat voor de meeste muizen en toetsenborden, maar waarom MSI niet gewoon 5 Gbit/s usb heeft gebruikt... het is mij een raadsel. 

De voeding is intern uitgevoerd, wat een uitstekende keuze is. Zo blijft je een extern blok bespaard, in tegenstelling tot bijvoorbeeld bij Asus ROG Swift schermen, of de oled-monitoren van LG en Samsung. Die komen allemaal met een externe adapter, die je dan weer ergens kwijt moet. Speakers zijn niet ingebouwd, er is alleen een 3,5 mm audio-uitgang.

Firmware versies

Voor het updaten van de firmware met de MSI 'Gaming Intelligence' app moet je overigens gebruik maken van de usb-b poort. Via usb-c werkt het niet, in elk geval niet in de diverse pogingen die ik ondernam. Sowieso was het updaten van de firmware een gedoe, dat aanvankelijk steeds afbrak na 3% progressie. Uiteindelijk bleek de oorzaak dat een oude versie van Game Intelligence niet goed verwijderd was bij het installeren van de nieuwste versie. Na een uurtje puzzelen stond zo toch firmware 'FW.012' erop.

Die firmware is van november 2024 en lost wat issues op met alternatieve schermoppervlakken - je kan het scherm ook als 24,5 of 27 inch aansturen. Het scherm lijkt geïntroduceerd te zijn met firmware versie 9, dus MSI heeft nog drie updates gedaan. Het is netjes dat er ook bijna een jaar na verschijnen nog gewerkt wordt aan verbetering van het product. 

MSI MPG 321URX: alles wat je wilt hebben

Qua eigenschappen biedt de MSI MPG 321URX eigenlijk alles wat je wilt hebben als veeleisende, all-round gamer anno 2025. Een hoge resolutie (4K ultra hd, oftwel 3840x2160 pixels), een hoge beeldsnelheid van 240 Hz en een zeer lage responstijd. De opgegeven 0,03 ms die elke fabrikant hanteert kan je met een korrel zout nemen, maar ook een factor 10 hoger is nog altijd vele malen sneller dan elke lcd-monitor. 

MSI MPG 321URX

Daarbij komende typische oled-eigenschappen: een oneindige contrast dankzij perfect zwart, mogelijk door 'self-emitting pixels', uitstekende kijkhoeken en een zeer groot kleurbereik. Voor qd-oled ligt dat nog wat hoger dan voor het concurrerend w-oled, al heeft dat weer eigen voordelen. Direct uit de fabriek zien oled-panelen er al erg goed uit, het is aan de monitorfabrikanten om het potentieel ten volle te benutten. Daar gaan we later in deze review op in.

Bij de afweging van de keuze voor een gaming monitor moet je alleen even stilstaan bij het soort games dat je speelt. Ligt je voorkeur echt bij hele snelle shooters, dan is het zinvol om resolutie in te wisselen voor een hogere beeldsnelheid. Er is een ruim aanbod aan qhd oled-monitoren met hogere snelheden - MSI kondigde onlangs al een 500Hz-exemplaar aan.

MSI MPG 321URX

Wie niet heel fanatiek alleen dat genre speelt, kan prima uit de voeten met 'maar' 240 beelden per seconde. Daarbij moet je er alleen wel aan denken, dat je een hele snelle videokaart nodig hebt om die snelheid ook aan te leveren bij de native 4K-resolutie van de MPG 321URX. Heb je die niet, dan zal je moeten uitwijken naar AI trucs als DLSS en FSR. Maar die zijn tegenwoordig zeker bruikbaar om fatsoenlijke framerates te produceren met nog altijd prima beeldkwaliteit.

Met zijn eigenschappen verschilt de MSI MPG 321URX niet enorm van de concurrentie. De basis van het paneel is daar meestal hetzelfde, de aansluitingen komen ook grotendeels overeen. Daarmee resteren twee zaken: gebruiksgemak en beeldkwaliteit.

Bediening en on-screen menu van de MSI MPG 321URX

Om met het eerste te beginnen: MSI levert een prima on-screen menu op de MPG 321URX. Het biedt erg veel opties, maar laat zich goed bedienen met de joystick achter de onderrand van het scherm. Die is bovendien heel aangenaam centraal geplaatst. Dat is beter dan bijvoorbeeld rechts achter het scherm. Je kan er zo goed bij, zonder dat je het paneel laat dansen. 

Het menu biedt wat verwarrend twee sets met beeldpresets. Eén voor gaming en één voor professioneel gebruik. De eerste bevat presets voor gametypes, de tweede voor andere gebruiksdoelen. Daar vind je ook presets voor diverse kleurbereiken. Naast het 'native' profiel zijn er instellingen voor sRGB, Display P3 en AdobeRGB. Die laatste is zeker niet standaard op gaming monitoren. Het maakt de MSI MPG 321URX potentieel ook aantrekkelijk voor grafisch ontwerpers, al hangt de mate waarvan uiteraard af van hoe accuraat deze presets gekalibreerd zijn.

Verder vind je in het menu wat gaming opties voor bijvoorbeeld een framerate teller of een vizier, de diverse functies die de levensduur van het oled-paneel moeten verlengen en zaken met betrekking tot de ingangen, kvm-functie en picture-in-picture en picture-by-picture om twee verschillende bronnen gelijktijdig te tonen. In de bovenrand van het menu zie je de belangrijkste gekozen instellingen direct terug, zoals de beeldsnelheid, beeldpreset en werking van Freesync. Het scherm is niet gecertificeerd als G-Sync compatible, maar werkt in de praktijk prima met Nvidia variabele verversingstechniek - nadat je de betreffende instelling in de Nvidia app hebt geforceerd.

Als alternatief voor het on-screen menu kan je de Windows toepassing Gaming Intelligence gebruiken. Daar ben ik minder enthousiast over. Deze vereist een aangesloten usb-b kabel en reageert tamelijk onvoorspelbaar op aanpassingen die je doet. Bovendien is de app weinig overzichtelijk en onduidelijk; zo zijn er twee knoppen om firmware te updaten (voor deze monitor moet je de bovenste hebben). Die zijn bovendien tamelijk weggestopt in een instellingenvenster. Je kan er op zich veel mee doen, waaronder profielen per toepassing maken. Maar het kan allemaal overzichtelijker, vlotter reagerend en beter, zoals diverse concurrenten laten zien.

Eén scherm, twee exemplaren

Voor deze monitor verkeerden we in de ongebruikelijke omstandigheid dat we twee exemplaren konden testen. De eerste werkte ik bij naar firmware 11, maar ging retour MSI voor ik ermee klaar was. Een stukje verder in de tijd kreeg ik de MPG 321URX nog eens opgestuurd, maar dit was een ander sample, met nog firmware 9 erop. Die werkte ik bij naar versie 12, die sindsdien is verschenen. Dit tweede sample had wel de nodige beurzen overleefd, maar lijkt verder in goede staat te verkeren. Waarom meld ik dit? Omdat de testresultaten voor kleurechtheid met Portrait Studios Calman Ultimate licht verschillen tussen de twee.

MSI MPG 321URX

Het verschil is niet enorm en in mijn optiek binnen een marge die je kan verwachten. Maar de resultaten van het tweede scherm met de nieuwere firmware zijn voldoende anders - en naar mijn mening net iets minder goed - om het toch te melden. Waar het eerste scherm meer gemiddelde afwijkingen onder de 2 (op basis van dE2000) liet zien, zit het tweede er vaak net boven. Het gaat om minder dan een punt verschil, maar het is wel net het onderscheid tussen 'uitstekend' en 'heel goed'.

Voor deze review ga ik uit van de completere set resultaten van de tweede serie metingen, maar de kans bestaat dat je bij aanschaf van een nieuw scherm nog wel wat betere resultaten zou zien. Aan de andere kant is het ook mogelijk dat het verschil in de firmware versies zit, al staat daarover niets in de notities bij de firmwares. Het tweede exemplaar heeft echter een marginaal hogere kleurdekking (schijnbaar ten koste van enige kleurnauwkeurigheid) en ik heb vaker gezien dat firmwares in dat opzicht kunnen verschillen. Vooralsnog blijft dit speculatie van mijn kant. 

Voor de koper maakt het heel weinig uit. Alleen wie echt kleurkritisch werk wil gaan doen (en daar is dit gaming scherm niet primair voor bedoeld) is het van belang.

Beeldkwaliteit van de MSI MPG 321URX in SDR...

Uit de doos staat de MSI MPG 321URX op de gaming instelling 'Premium color' - of de professionele instelling 'Eco'. Tussen de twee lijkt geen groot verschil te bestaan. Deze instelling kenmerkt zich door een heel klein beetje grotere dekking van de DCI-P3 kleurruimte, wat inhoudt dat kleuren in theorie net iets meer verzadigd zijn. Het verschil met de dekking in de Display P3 ruimte is welgeteld 0,1 procentpunt. Dan is het verschil in de kleurafwijking beduidend groter, want die komt net onder een waarde van 3 uit op basis van dE2000. En nog wel een stukje hoger als we kijken langs de striktere lat van de ITP-norm. Alleen de grijswaarden zijn in deze stand wel weer beter dan in de Display P3 preset. 

Alle testresultaten staan in de tabel, maar het komt neer op bescheiden afwijkingen in dE2000 en net wat grotere dan we zouden willen in ITP. Voor de meeste doeleinden en gebruikers zijn het prima resultaten. Voor creatieve toepassingen en gebruikers zijn er de presets voor specifieke kleurruimtes. De kalibratie daarvan is goed te noemen voor Display P3 en sRGB; die voor AdobeRGB is ook zeker niet slecht, maar zal mogelijk niet volstaan voor de meest veeleisende fotografen. 

Qua helderheid in sdr moet je van oled-monitoren geen wonderen verwachten. Dat geldt ook voor deze MSI. Hij haalt net de beloofde 250 nits niet, waarmee je hem beter niet in hel verlichte ruimtes kan gebruiken. Dat gaat de doelgroep toch niet doen. Het contrast is waar je oled wél voor koopt en dat is zoals verwacht: de facto oneindig. 

...en in HDR

Voor hdr biedt de MSI MPG 321URX twee keuzes: TrueBlack 400 en Peak 1000 nits. De eerste heeft een piekhelderheid van (ruim) 400 nits, de tweede haalt op kleiner vensters 1000 nits. Qua kalibratie is de eerste marginaal nauwkeuriger, maar voor gaming zouden we absoluut de tweede adviseren. De hogere helderheid zorgt voor een meeslepender weergave, terwijl de kans klein is dat je de kleuren minder zal waarderen op die stand. 

In beide gevallen geldt wel dat de kalibratie nog wel wat beter kan. Het is zeker niet slecht, maar de Asus PG32UCDM bijvoorbeeld laat zien dat met hetzelfde paneel nog betere resultaten mogelijk zijn. Op het vlak van piekhelderheid haalt MSI wel eruit wat erin zit; alleen schermen met een w-oled paneel doen het hier nog iets beter. 

Snelheid voor gaming: responstijden en input lag

Voor het beoordelen van de responstijden en input lag hebben we de OSRTT meter gebruikt. Daarnaast hebben we een aantal metingen gedaan met een Leo Bodnar 4K input lag meter. De MSI MPG 321URX is een oled-monitor en heeft daardoor extreem lage responstijden. Ook al worden de geclaimde 0,03 ms niet behaald, dan nog zijn alle gemeten overgangen tussen kleuren ruimschoots binnen de voor 240 beelden per seconde vereiste 4,17 ms.

Zowel in sdr als in hdr zijn alle overgangen in dat 'venster'. Er is amper sprake van overshoot - en feitelijk gaat het hier om het initieel iets helderder oplichten van de eerste transitie, niet om de klassieke overshoot zoals bekend van lcd-schermen. Oftewel, dit is geen fenomeen dat je met het blote oog kan waarnemen. 

Gemeten met OSRTT komt de input lag gemiddeld ruim onder de 3 ms uit. De Leo Bodnar tester kan geen 4K/240 aanleveren, maar met full hd op 144Hz meten we 4,9 ms, een prima waarde. 

Conclusie

De MSI MPG 321URX is een uitstekende oled gaming monitor. Hij laat weinig steken vallen. Op basis van de testresutlaten kan je stellen dat de kleurkalibratie nog een tikje beter kan, al zullen weinigen het verschil zien zonder meetapparatuur. Zeker in hdr valt er nog wel wat te verbeteren, evenals in het AdobeRGB-profiel. Aan de andere kant hadden we bij dit scherm de uitzonderlijke mogelijkheid twee exemplaren te testen, en het eerste kwam beter uit de test. Dat was 'verser' en mogelijk is een exemplaar dat je nu koopt ook net wat beter dan het tweede exemplaar dat we ontvingen. Hoe dan ook zijn de verschillen niet enorm.

Op het vlak van beeldsnelheid en gaming ervaring valt er niets te klagen: het is oled zoals oled bedoeld is. Zeer lage responstijden en amper input lag: zo zien we het graag. Oled komt met de karakteristieke voordelen van contrast en kleurbereik naast snelheid - maar ook een relatief lage helderheid bij schermvullend wit beeld. Nochtans is de MPG 321URX ruimschoots helder genoeg voor normaal gebruik in doorsnee ruimtes. Zet 'm alleen niet naast een raam met direct invallend zonlicht, want dan ga je tegen de limieten van de techniek aanlopen.

Het is lastig om je te onderscheiden met oled-monitoren, want er zijn maar twee paneelfabrikanten. Daardoor lijken de schermen al snel op elkaar qua testresultaten. Ook op het vlak van aansluitingen biedt deze MSI niet echt iets extra's - en over de langzame usb-poorten moeten we toch even zeuren. Aan de andere kant zit er alles op wat je wilt, ook om een gaming desktop én een werklaptop aan te sluiten (en op te laden via usb-c). 

Het is al bij al een uitstekend beeldscherm. Op moment van schrijven is de voornaamste kanttekening dat MSI de prijs wel weer erg hoog heeft ingezet. Dat hebben meer fabrikanten na Black Friday gedaan, maar niet alle. Daardoor kan je bij sommige concurrenten een vergelijkbaar scherm kopen voor heel wat honderden euro's minder. Bovendien komt de MPG 322URX eraan, met DisplayPort 2.1. Wie de zinnen heeft gezet op een nieuwe RTX 50-serie videokaart zal allicht daar de voorkeur aan geven. Mocht je de MPG 321URX voor pakweg 1000 euro of minder kunnen kopen, dan heb je er een uitstekende koop aan.

Uitstekend Januari 2025

MSI MPG 321URX

MSI MPG 321URX in een oogopslag
Afmetingen 71,8 x 48,3-59,3 x 24,2 cm (BxHxD)
Gewicht 9,6 kg
Beeldscherm 31,5 inch (80 cm) QD-OLED
4K UHD (3840x2160), 140 PPI
Snelheid 240 Hz verversingsfrequentie 
0,03 ms GtG responstijd
Adaptive Sync / FreeSync Premium
Helderheid 250 nits 
Contrast 150.000:1
Kleurweergave sRGB 138%
DCI-P3 99% 
AdobeRGB 97%
10-bits kleur (1,07 mld. kleuren)
HDR DisplayHDR True Black 400
Aansluitingen USB-C (90W PD, DP 1.4 Alt)
DisplayPort 1.4
2x HDMI 2.1 (48 Gbps)
USB-B x1, USB-A x2 (480 Mbit/s)
1x 3,5 mm audio
Voeding (intern)
Ergonomie 11 cm hoogte verstelbaar, -5°-15° kantelen, -30°-30° zwenken, -10°-10° roteren
Bijzonderheden MSI Mystic Lighting
Testresultaten

Portrait
Calman Ultimate

Helderheid wit (10% APL)
Min.: 32,6 nits
Max.: 234,4 nits

Standaard, Pro Eco
Gem. CCT: 6212 K
Contrast: Oneindig
Gem. gamma: 2,2
Gamut coverage: 98,3% DCI-P3
dE 2000:
Grayscale gem.: 1,9
Grayscale max.: 2,9
ColorChecker Classic gem.: 2,21
ColorChecker Classic max.: 4,16
ColorChecker SG gem.: 2,98
ColorChecker SG max.: 6,32
dE ITP:
Grayscale gem.: 3,7
Grayscale max.: 10
ColorChecker Classic gem.: 6,95
ColorChecker Classic max.: 22,01
ColorChecker SG gem.: 11,22
ColorChecker SG max.: 26,7

Standaard, Display P3 
Gem. CCT: 6174 K
Contrast: Oneindig
Gem. gamma: 2,3
Gamut coverage: 98,3% DCI-P3
dE 2000:
Grayscale gem.: 2,1
Grayscale max.: 2,9
ColorChecker Classic gem.: 1,55
ColorChecker Classic max.: 2,98
ColorChecker SG gem.: 1,49
ColorChecker SG max.: 3,75
dE ITP:
Grayscale gem.: 6,6
Grayscale max.: 18,4
ColorChecker Classic gem.: 4,93
ColorChecker Classic max.: 11,99
ColorChecker SG gem.: 5,72
ColorChecker SG max.: 14,96

Standaard, sRGB
Gem. CCT: 6079 K
Contrast: Oneindig
Gem. gamma: 2,2
Gamut coverage: 99,7% sRGB
dE 2000:
Grayscale gem.: 2,4
Grayscale max.: 3,1
ColorChecker Classic gem.: 1,86
ColorChecker Classic max.: 3,17
ColorChecker SG gem.: 1,79
ColorChecker SG max.: 3,42
dE ITP:
Grayscale gem.: 7,5
Grayscale max.: 33,7
ColorChecker Classic gem.: 6,27
ColorChecker Classic max.: 13,69
ColorChecker SG gem.: 6,86
ColorChecker SG max.: 14,01

Standaard, AdobeRGB
Gem. CCT: 6022 K
Contrast: oneindig
Gem. gamma: 2,3
Gamut coverage: 94% AdobeRGB
dE 2000:
Grayscale gem.: 2,6
Grayscale max.: 3,3
ColorChecker Classic gem.: 2,23
ColorChecker Classic max.: 3,22
ColorChecker SG gem.: 2,16
ColorChecker SG max.: 3,61
dE ITP:
Grayscale gem.: 7,9
Grayscale max.: 20,7
ColorChecker Classic gem.: 8,12
ColorChecker Classic max.: 18,87
ColorChecker SG gem.: 9,43
ColorChecker SG max.: 20,23

HDR True Black 400
Piekhelderheid: 
1% - 460 nits
10% - 462 nits
25% - 375 nits
100% - 265 nits
Gamut coverage (CIE 1976):
P3: 99,3%
BT.2020:  80,8%
dE 2000 (zonder / met Luminance): 
Grayscale gem.: 3,4 / 3.5
Grayscale max: 5,5 / 5,5
ColorChecker Classic gem.: 2,6 / 2,7
ColorChecker Classic max.: 5,3 / 5,3
ColorChecker SG gem.: 2,6 / 2,7
ColorChecker SG max: 5,5 / 5,4
ColorMatch HDR gem.: 2,4 / 2,7
ColorMatch HDR max.:  5,1 / 5,1
dE ITP (zonder / met Luminance):
Grayscale gem.: 5,2 / 9
Grayscale max: 6,3 / 22,2
ColorChecker Classic gem.: 10,9 / 12,7
ColorChecker Classic max.: 31,2 / 30,1
ColorChecker SG gem.: 12,8 / 14,96
ColorChecker SG max: 41,7 / 38,5
ColorMatch HDR gem.: 11,6 / 12,5
ColorMatch HDR max.:  28,3 / 28,5

HDR Peak 1000 nits
Piekhelderheid:
1% - 1028 nits
10% - 792 nits
25% - 485 nits
100% - 257 nits
Gamut coverage (CIE 1976):
P3: 99,3%
BT.2020: 80,8%
dE 2000 (zonder / met Luminance): 
Grayscale gem.: 3,3 / 3,6
Grayscale max: 5,4 / 6
ColorChecker Classic gem.: 2,5 / 2,8
ColorChecker Classic max.: 5,2 / 5,2
ColorChecker SG gem.: 2,5 / 2,9
ColorChecker SG max: 5,5 / 5,6
ColorMatch HDR gem.: 4,3 / 5,6
ColorMatch HDR max.: 13,7 / 16
dE ITP (zonder / met Luminance):
Grayscale gem.: 5,1 / 9,4
Grayscale max.: 6,7 / 19,7
ColorChecker Classic gem.: 10,3 / 14
ColorChecker Classic max.: 27,4 / 26,2
ColorChecker SG gem.: 11,8 / 15,7
ColorChecker SG max: 41,2 / 38,96
ColorMatch HDR gem.:  19,7 / 23,9
ColorMatch HDR max.: 44,6 / 49,2

Testresultaten
OSRTT
Responstijden (240 Hz) HDR:
Gemiddeld waargenomen: 0,71 ms
Percentage < 4,17 ms: 100%
Beste: 0,3 ms
Slechtste: 2,2 ms

Input lag (240Hz) HDR:
Gem. on-display lag: 2,5 ms
Laagste on-display lag: 0,1 ms
Hoogste on-display lag: 5,1 ms
Fabrikantsinfo Lees meer bij MSI
Adviesprijs € 1299
Koop bij Bol.com