Review   |   Smartphones

Galaxy S25 Ultra review: Samsung strooit met AI, maar het toestel blijft uitstekend

De Samsung Galaxy S25 Ultra voegt zich qua design meer bij de 'gewone' S25's, maar blijft zich qua camera's, beeldscherm en prestaties ervan onderscheiden.
De Samsung Galaxy S25 Ultra voegt zich qua design meer bij de 'gewone' S25's, maar blijft zich qua camera's, beeldscherm en prestaties ervan onderscheiden.

Met de introductie van de nieuwe S25-generatie volgt Samsung een geijkt playbook. Zoals altijd bevatten de Galaxy S-toestellen het summum van technologie dat de Koreaanse fabrikant te bieden heeft. In dat verhaal is de Galaxy S25 Ultra daar dan weer de overtreffende trap van. Het grootste scherm en de beste camera’s vind je bij dit duurste model uit de reeks, dat ook het enige is met een S Pen om op het scherm te schrijven of te tekenen.

Samsung Galaxy S25 Ultra

De Ultra is dus wel duidelijk een model met een positionering - recht tegenover de iPhone 16 Pro Max. Minder uitgesproken, maar toch ook een reëel doel is bestaande S24 Ultra-gebruikers overtuigen dat de nieuwe S25 Ultra beter is dan het voorgaande model. 

Galaxy S25 Ultra: een vlaggenschip met dito prijs

Ondanks z'n absolute topstatus is de onderliggende hardware dit jaar niet significant anders dan bij de lager geprijsde S25 en S25+, die Samsung tegelijk met de Ultra introduceerde. Bij alle drie de Galaxy S25-modellen steekt er onder de motorkap een Qualcomm SM8750-AB Snapdragon 8 Elite en een Adreno 830, zowat de snelste processor en GPU combinatie beschikbaar. Dat merk je ook: de Galaxy S25 Ultra is een soepelwerkende racemachine, ook bij het gamen. Een verschil is wel dat de grotere Ultra meer ruimte biedt voor koeling van deze krachtbron, en er dus hogere prestaties uit kan persen.

De Ultra komt met Android 15, aangevuld met One UI 7. Want dat hoort er natuurlijk ook bij: de Galaxy S-modellen krijgen altijd als eerste de nieuwste versie van Samsungs interfaceschil. Relevant, want door One UI is de gebruikservaring op zo'n high-end Samsung toch behoorlijk anders dan bij de equivalente high-end Pixel, zoals de Pixel 9 Pro Fold of de Pixel 9 Pro XL. Het ziet er heel wat minder sober uit, dat is zeker.

Samsung Galaxy S25 Ultra

One UI 7 brengt verschillende zaken, waaronder meer AI-functies en meer integratie met andere Samsung-spullen. Wat snel in het oog springt is een iets frissere manier van meldingen tonen en hoe notificaties en afspraken op het vergrendelscherm worden getoond. 

Voor dat alles betaal je een hoofdprijs: 1449 euro voor de versie met 256 GB, iets meer dan 1800 euro als je 1 TB aan opslag wenst. Wie een beetje rondshopt kan daar nog wel iets van afpitsen (bijvoorbeeld via Samsungs eigen Members Shop). Het is zeker niet moeilijk om versies met meer opslagruimte te vinden, zonder veel meer uit te geven. Maar goedkoop wordt dit toestel nooit.

Samsung Galaxy S25 Ultra

Titanium is het hypewoord van 2025

Als je de S24 Ultra van vorig jaar en de S25 Ultra van 2025 naast elkaar legt, springen de designverschillen er niet enorm uit. Conceptueel verandert er nagenoeg niets. Het Ultra-model blijft het toestel met het grootste scherm, voorzien van een S Pen die op handige wijze in het toestel past. Wel een S Pen die minder kan, want de Air Actions zijn weg. Voor de enkeling die presenteerde via een smartphone en een projector is dat wel spijtig: die kan nu geen nieuwe slides oproepen door op een knopje te drukken. Een arsenaal aan camera’s op de achterzijde hoort er ook weer bij - geen grote veranderingen op dat vlak.

Samsung Galaxy S25 Ultra

Kijk je iets beter, dan zie je dat het design wel flink is aangepast vergeleken met de voorganger. De buitenste randen van de S25 Ultra zijn wat afgeronder – een knipoog naar de iPhone. Tegelijk zijn de zijkanten van het frame juist platter, wat eveneens bijdraagt aan de genoemde gelijkenis. Daarmee past de S25 Ultra beter bij de andere Galaxy S-modellen van dit jaar. Maar het verliest ook wat eigen smoel. De afgeronde zijkanten van de S24 Ultra zijn verdwenen, en die waren best prettig om vast te houden.

De achterkant van de Galaxy S25 Ultra bestaat uit een mat glas. En ja, net als vorig jaar valt het woord ‘titanium’ veel in de marketing van Samsung (en in die van Apple, trouwens). Het harde materiaal is echter enkel gebruikt voor het frame rondom. Met uitzondering van de knoppen, die zijn van kunststof. Ziet er wel heel fraai uit, maar of de telefoon er zoveel steviger van wordt is de vraag. Het is ook niet per se nodig, want de Samsung-telefoon voelt sowieso heel solide en duurzaam aan.

Samsung Galaxy S25 Ultra

Genoeg keuze in kleuren voor de Galaxy S25 Ultra

Titanium is ook een sleutelwoord als het gaat om de beschikbare kleuren. De vier officiële winkelkleuren van de Galaxy S25 Ultra zijn titanium silverblue, titanium gray, titanium black en titanium whitesilver. Ons testtoestel was in het grijs getooid, maar oogde veel spannender dan dat. Naargelang de lichtinval verscheen het bijna als een goudkleur, echt heel mooi.

De verwijzing naar ‘winkelkleuren’ staat er ook niet zomaar. Er zijn namelijk drie exclusieve kleuren voor wie rechtstreeks bij Samsung shopt, een traditie die al een aantal jaar bestaat. Een titanium jetblack – die, jawel, zwarter is dan de zwarte versie – titanium jadegreen en titanium pinkgold lijken geslaagde opties. Mooier dan de Samsung-edities van de S24 Ultra, die contrasterende rugkleuren combineerden met lichtere frames.

Hard, maar niet per se krasvast glas - en kierende cameraringen

Het 6,9-inch (17,5 cm) scherm van de Galaxy S25 Ultra is bedekt met Gorilla Armor 2-glass, dat harder dan ooit moet zijn. Positief is dat het glas matter is, wat de kijkervaring buiten beter maakt. Het draagt ook bij aan de strakke uitstraling van deze telefoon, ook door aan te sluiten op de mattere achterkant. Het lijkt er echter op dat Gorilla Armor 2, dat voor het eerst een keramische laag bevat, beter bestand is tegen barsten dan tegen krassen. Een screenprotector blijft een absolute aanrader – en zou er ook gewoon standaard op moeten zitten.

Samsung Galaxy S25 Ultra

Wat bijzonder is: de metalen ringen rond de vijf lenzen sluiten niet nauw aan op de achterkant. Er is een spleet van een millimeter of zo, met een telkens een kleinere zwarte binnenring. Het lijkt wel een ideale plek om stof en vuil in te vergaren. Je kunt er ook net met een vingernagel in en dan krijg je de indruk dat je die metalen ring zo zou kunnen wegtrekken. Bij de S24 Ultra leek het allemaal wat steviger. Het is een vreemd detail om te veranderen.

Het machtige scherm van de Galaxy S25 Ultra

Doordat je een scherm met afgeronde hoeken kijkt bij de nieuwe Samsung, lijkt het alsof voorganger S24 Ultra een groter scherm heeft . Dat is allemaal deel van de optische illusie die de de S25 Ultra is. Eigenlijk is het toestel marginaal kleiner (én substantieel lichter, en dat merk je), terwijl het scherm juist 0,1 inch aangroeit naar genoemde 6,9 inch diagonaal. Door de afgeronde hoeken zou het qua effectieve schermoppervlakte wel eens een ander verhaal kunnen zijn. Het maakt weinig uit, want de veel dunnere schermranden zorgen meer dan ooit voor een indruk dat je enkel een scherm in je hand hebt.

Samsung Galaxy S25 Ultra

Sterke contrasten en helderheidspieken

En waarom zeuren om niet zo belangrijke details? Het in ronkende marketingtaal 'Dynamic LTPO AMOLED 2X' genaamde beeldscherm van de Galaxy S25 Ultra is en blijft spectaculair goed. Bekijk je hdr-content met veel donkere scènes, zoals ‘Black Doves’ op Netflix, dan krijg je een machtig contrast geserveerd met felle uitschieters. De beelden van nachtelijk Londen behouden zelfs in fel zonlicht een heel filmisch karakter. Ook in games of als je gewoon wat op de socials zit te neuzen geniet je echt wel van een puike beeldkwaliteit. Mét de mogelijkheid om de beeldervaring nog wat te tweaken (tip: schakel van Levendig naar Natuurlijk voor zachtere, maar betere kleuren).

Samsung Galaxy S25 Ultra

Op papier kan het scherm 3120 x 1440 pixels tonen. Dat het uit de doos op 2340 x 1080 is ingesteld zegt eigenlijk alles: je hoeft die hoge resolutie eigenlijk niet te nemen. Het verschil is nauwelijks te zien en het spaart de accu. Als je bij Vloeiende beweging kiest voor Standaard (60 Hz) in plaats van Aanpasbaar (variabel, tot 120 Hz) win je ook batterij, maar dat verschil merk je wel. In 120-Hz modus vloeit tekst over het scherm bij het scrollen. Het blijft wat mij betreft toch een waardevollere functie dan weer een hogere resolutie.

Meer audiofuncties en degelijke speakers

Schouderklopje ook voor de ingebouwde speakers van de Galaxy S25 Ultra. Die zetten, met de audiomodus op Dolby Atmos film, een heel ruimtelijk geluidsbeeld rond het scherm neer. Niet de ideale manier om een film mee te pikken: een paar draadloze oordoppen zou al een hele upgrade zijn, met name iets als de Galaxy Buds 3 Pro met spatiale audio. Als het toch op deze manier moet, dan levert de S25 Ultra een voor smartphones speakers uitstekende geluidservaring.

Samsung Galaxy S25 Ultra

Nu het toch over audio gaat: One UI doet er een schepje bovenop qua functies, met onder meer een ingebouwde dialoogversterker en een gehoortest om audio via een koptelefoon beter te doen klinken.

Galaxy S25 Ultra instellen via Smart Switch

Als je van een oude Samsung overstapt naar een Galaxy S25 Ultra (of een andere nieuwe Samsung), dan kun je via de Smart Switch-app snel je gegevens overzettten. Dat kan via een kabel of gewoon via WiFi. Vooraleer dit kan, moet je wel wat stappen doorlopen, wat zeker niet erg is – zo blijft het ook veilig.

Een bijzonder moment is waarop het oude toestel een licht gezoem verspreid en de S25 Ultra dit moet oppikken voordat het kopiëren begint. Zo wordt het sluiks kopiëren van je telefoondata al weer wat moeilijker (en sowieso moet je ook op het oude toestel de nodige toestemmingen geven). Bij het overzetten geef je aan welke data en apps je meeneemt. Zeker als je upgradet binnen het Samsung-universum (maar ook daarbuiten) is er alles aan gedaan om die overstap vlot te maken.

Hallo Galaxy AI

Galaxy AI is heel aanwezig op de Galaxy S25 Ultra. Dat was bij de vorige S-generatie ook al zo, en het is duidelijk dat Samsung het AI-pad verder wil blijven bewandelen. Al tijdens het instellen dient AI zich aan. Je moet, naargelang je houding tegenover privacy, er over nadenken of je de AI al wil activeren met een gesproken “Hey Google”. Zelf sta ik daar wat afkerig tegenover. Je hebt ook altijd de optie om het pas te activeren door op de zijknop te drukken. 

Galaxy AI in actie op de Galaxy S25 Ultra

De hoeveelheid functies die inmiddels door Galaxy AI wordt afgehandeld is wel indrukwekkend. Grof geteld zijn er nu twintig zaken die de telefoon met een scheut AI kan regelen, gaande van zaken als live vertaling tijdens het bellen (Call Assist) en het converseren in levenden lijve (Interpreter). Galaxy AI bestaat dus niet als een aparte app, zoals bij Gemini van Google wél het geval is.

Gemini is er natuurlijk ook, want dit blijft op het einde van de dag een Android 15-toestel. Als je de knop lang indrukt, is Google's AI-hulpje er al meeten, wat natuurlijk heel sterk op het Google Assistent-gedrag van vroeger lijkt. 

Niet elke AI-functie is waardevol

AI doet een zelfportretNaast Circle-to-Search zijn de AI-functies die te maken hebben met fotografie diegene die ik het meest gebruikte. Je zit nu eenmaal niet regelmatig een telefoongesprek te houden met iemand die een totaal andere taal spreekt (als je Engels, Duits of Frans wat op peil is, zal je wellicht vlotter daar op overschakelen in plaats van werken met een AI-vertaler). Er zijn sowieso een aantal AI-functies die je afzonderlijk moet inschakelen, zoals het samenvatten en bewerken van je Samsung Notes-notities. Je kunt er ook voor kiezen dat de AI-functies enkel op het toestel zelf draaien, zonder uploads naar de cloud. Een paar zaken vallen dan weg, maar vanuit een privacy-oogpunt is het heel positief dat je deze keuze hebt.

De Galaxy AI-functies zijn bovenal een allegaartje van zaken, waarbij sommige in bepaalde situaties superhandig kunnen zijn tot dingen die eerder vallen in de categorie 'leuk om eens te proberen'. Portretstudio bijvoorbeeld, dat in een drietal artistieke stijlen een portretselfie kunstig maken. Het leverde in mijn geval beelden die weliswaar flatterend jong en gespierd waren, maar helaas niet bepaald realistisch. Leuk voor een profielfoto misschien.

Alles wat Galaxy AI te bieden heeft bespreken, zou dit artikel heel lang maken. Er zijn meer dan twintig functies. Eentje die ik er graag uitlicht, omdat het te vinden is in een app die ik professioneel vaak gebruik, is het maken van een transcriptie en eventueel een samenvatting van een opgenomen interview. Dat doe je in de Spraak Recorder-app van Samsung, die er uit ziet als een meer geavanceerde versie van de Recorder-app van Android.

Galaxy AI in actie op de Galaxy S25 Ultra

Omdat de app niet toelaat om bestaande opnames te importeren, kan ik het niet loslaten op een interview uit het verleden. In plaats daarvan neem ik een aantal gesprekken en speeches op die op YouTube te vinden zijn. Het resultaat bij een kort gesprek met Quentin Tarantino over 'Alien' was goed: de transcriptie was behoorlijk accuraat (al werd het verschil tussen de twee sprekers niet altijd goed geduid) en de samenvatting was dat ook. Liet ik het los op een Franse speech van Macron, dan leek de transcriptie relatief accuraat, maar was de vertaling naar het Nederlands soms heel letterlijk. Samenvatten wilde de app niet met deze speech van 15 min, al is het onduidelijk of dat aan de lengte lag.

Galaxy AI - transcriptie

Live Translate gebruikt dezelfde motor om een realtime-gesprek te vertalen, via de telefoon of een aantal andere apps (waaronder Whatsapp en Signal). Interpreter biedt dit voor een face-to-face gesprek, waarbij je de telefoon tussen jouw gesprekspartner en jezelf legt.

Je moet wel vooraf aangeven in welke taal je gesprekspartner communiceert. Een taalpakket downloaden van circa 500 MB hoort er wel altijd bij als je in een nieuwe taal wil laten vertalen, dus best thuis al binnenhalen vooraleer op het vliegtuig richting Japan te springen.

Galaxy AI in de browser en Interpreter

Een andere AI-functie die potentieel handig kan zijn, is de integratie met de Samsung Browser. Even een lang artikel laten samenvatten of vertalen gaat heel vlot, en lijkt accuraat. De hoogtepunten ook door de AI laten voorlezen? Het lijkt mij dat je sneller leest dan hierop te wachten, maar misschien dat sommige mensen hier wel iets aan hebben. 

Een massa camera's op de Galaxy S25 Ultra

Aan camera's gaat het je niet ontbreken met een S25 Ultra. Achteraan zitten vier stuks, waarvan drie optisch gestabiliseerd zijn. Ze zijn grotendeels, maar niet helemaal identiek aan die van de S24 Ultra: een hoofdcamera van 200 MP (die je wellicht eerder in 12-MP modus gebruikt) met een lichtgevoelige f/1,7 diafragma, een 10-megapixel sensor met telelens die 3x optisch kan zoomen en een 50 MP periscope en 5x optisch zoom. Die laatste heeft echter een klein diafragmaopening (f/3,5), en dat maakt hem minder bruikbaar als het schemert. Leuk voor iets dichtbij te halen op een festival of op vakantie, 's avonds zien de beelden er niet geweldig uit. Maar dat is dan ook een uitdagend scenario. 

De vierde optie is een ultragroothoek camera, een 13-mm equivalent met een 120° hoek. Dit is de enige camera die vernieuwd is in vergelijking met de S24 Ultra, en geschikt om knappe foto's te maken van landschappen. Of wat kekke beelden van objecten en personen, als je wat speelt met afstanden en hoeken. Deze lens is ook heel interessant voor video, onder meer dankzij nog wat extra stabilisatie.

Veel specs dus, wat zich in de praktijk vertaalt in een smartphone die in bijna alle situaties uitstekend fotografeert. Los van de oververzadigde kleuren dan, die op het fraaie scherm foto's soms mooier doen overkomen dan ze er op een grote monitorscherm uitzien. Tenzij je toch opteert om een echt 200 MP foto te maken, goed voor een kiekje van 12.240 × 16.320 pixels en 34 MB per stuk. Inzoomend op een beeld dat ik maakte van de slapende hond, is het toch wel sterk hoeveel scherp detail er dan te zien is.

Generative AI op de Galaxy S25 Ultra

Nooit meer last van fotobombers 

Als je in de fotogalerij duikt, zie je bij een geselecteerd beeld een icoontje met meerdere sterren verschijnen. Hierop tikken brengt je naar een AI-functie waarmee je zaken uit een foto kunt verplaatsen of verwijderen. Ideaal voor het wegwerken van fotobombers, laat de Galaxy S25 Ultra je de eerste keer weten. Op zich was deze functie er ook al vorig jaar, bij de S24-generatie. Aanpassingen zijn non-destructief, je origineel blijft bewaard. 

De interface is wel net iets handiger en makkelijker te gebruiken, waardoor je sneller ongewenste objecten (of fotobombers) selecteert. De software is heel goed geworden in het bepalen van het object waar je gewoon met de losse hand rondtekent. Ook bij een complexe testfoto met verschillende objecten die dicht bij elkaar of op elkaar gestapeld waren, wist Galaxy AI goed het object te identificeren.

Generative AI op de Galaxy S25 Ultra

Als we een Xbox-controller willen verwijderen uit een foto met een boek, pen en Lego-figuur, doet de Galaxy S25 Ultra dat feilloos. Enfin, toch de tweede keer. De eerste keer was de lus rond de controller niet helemaal nauwkeurig en werd een rand van het boek meegenomen. De AI kon hierdoor de controller niet wegwerken en gaf een foutmelding. De tweede keer lukte het wel perfect.

Even ter vergelijking deed ik dezelfde operatie op een S24 Ultra. De controller identificeren lukte daar ook perfect, maar het gegenereerde eindresultaat was een typische AI-creatie: in plaats van de controller te verwijderen en de achtergrond op te vullen, werd er een veeg geplaatst. Een interessante vraag is natuurlijk of de S24's ook niet gewoon beter zullen worden bij deze taak, als ze de One UI 7-update krijgen.

Het is altijd wel wat hit-and-miss, maar deze AI-functie werkt duidelijk beter dan toen Samsung hem introduceerde. Je kunt het ook gebruiken met foto's die met andere toestellen zijn gemaakt. Ik haalde er bijvoorbeeld een foto van een recent fabrieksbezoek voor hifi.nl erbij, gemaakt met een Sony-systeemcamera, met een heel drukke achtergrond en niet met de beste belichting. De werknemer in de achtergrond uit de foto verwijderen lukte ook hier heel goed. Van die fotobombers raak je dus zo te zien wel af.

Galaxy AI verwijderfunctie Samsung Galaxy S25

Achteraf mensen misleiden met een AI-foto gaat minder makkelijk, omdat Samsung automatisch een watermerk aanbrengt. Wel helemaal onderaan het beeld, dus wie dat wil kan het nog wegknippen. 

Aan de slag met video met de Galaxy S25 Ultra

Als je graag video’s maakt, heeft de S25 Ultra een aantal leuke features in petto. De vloeiende zoom-functie vond ik heel sterk. Hiermee zoom je niet in stappen in, maar kun je heel mooi en geleidelijk in- en uitzoomen op een onderwerp. Het werkt heel goed – en als je dat wenst, doet de microfoon mee. Als het gaat om bewerken, gooit Galaxy AI een indrukwekkende feature op tafel: geluid wissen. Je kunt dit gebruiken om storend achtergrondgeluid weg te drukken om bijvoorbeeld spraak helderder te maken. Het werkt met AI, maar heeft nu wel een handmatige kant. Na analyse van je video, kun je spraak, muziek of achtergrond selecteren, en dan die drie variabelen op een schaal van -100 tot +100 wegdrukken of accentueren.

Ik probeerde het bijvoorbeeld met een gesprek in een kamer waar een liedje in op de achtergrond speelde. De muziek helemaal verwijderen lukte niet - zang is natuurlijk ook spraak - maar het was zeker een hele grote stap qua verstaanbaarheid. Wat het net minder indrukwekkender maakte, was dat de AI niet consistent was. De muziek varieerde tussen stil en luid, vaak ook naargelang hoe er gesproken werd.

Samsung Galaxy S25 Ultra

Conclusie

Eigenlijk horen er twee conclusies bij deze review. De eerste is voor die early adopters die per se elk jaar het nieuwste toestel willen. Of voor lui die twijfelen tussen de S25 Ultra en S24 Ultra, omdat die laatste toch voor een zachtere prijs in de winkel ligt. Voor hen is de boodschap eigenlijk helder: de S25 Ultra is een steengoede smartphone die zijn vlaggenschip-status eer aan doet. Tegelijk is het niet echt fundamenteel beter dan het topmodel van vorig jaar. Upgraden? Enkel als je per se de lichte designtweaks op prijs stelt. De softwarefuncties zie je uiteindelijk toch ook bij die S24 Ultra opduiken.

Dan de conclusie voor lezers die gewoon hier en nu een vlaggenschip willen kopen. Voor hen blijft het Ultra-model in de S-reeks een van de beste keuzes op de markt. De camera’s nemen zeer goede foto’s (al houdt Samsung echt te veel van verzadigde kleuren) en zijn bijzonder sterk met video. De vele AI-functies zijn echt wel deel van de ervaring, al kun je ze grotendeels afzetten. Een aantal zijn ook echt nuttig en passen op vrij natuurlijke wijze in de gehele gebruikservaring. Anderen zijn een goed idee, maar als je ze echt vaak nodig had toch eerder op een computer gebruiken. Vaak besluipte me toch het gevoel dat de telefoon zonder die AI-extra's ook wel prima zou zijn.

En het design? Er zijn wat veranderingen die vooral cosmetisch zijn, maar dat maakt ze niet per se minder belangrijk. De S25 Ultra heeft vooral echt de uitstraling van een absoluut topmodel – wat het natuurlijk ook is.

Uitstekend Februari 2025

Samsung Galaxy S25 Ultra

Samsung Galaxy S25 Ultra in een oogopslag
Kleuren Titanium Black, Silverblue, Whitesilver, Gray + excl. online: Titanium Pinkgold, Jetblack, Jadegreen
Afmetingen 16,28 x 7,76 x 0,82 cm
Gewicht 218 g
Beeldscherm 6,9 inch (17,6 cm) AMOLED 2X
1440x3120 pixels, 505 ppi
2600 nits piekhelderheid
1-120 Hz verversingssnelheid
240 Hz touch sampling in game mode
Vision booster
Adaptive color tone
Eye comfort shield
Corning Gorilla Armor 2
Camera's 200 MP hoofdcamera
f/1.7, 23 mm equiv., 1/1,3" sensor, PDAF, Laser AF, OIS

50 MP ultra groothoek
f/1.9, 13 mm equiv. (120˚), Super Steady Video

50 MP 5x zoom
f/3.4, 115 mm equiv. (22˚), OIS

10 MP 3x zoom
f/2.4, 70 mm equiv. (36˚), 1/3,52" sensor, dual-pixel PDAF, OIS

12 MP selfiecamera
f/2.2, 25 mm (80˚), dual-pixel PDAF

Video:
8K 30 fps
4K 30-60 fps
1080p 30-240 fps
720p 960 fps
HDR10+
Stereo geluidsopname
Draadloos 5G, 4G, WiFi 7, Bluetooth 5.4, NFC, Ultra Wideband
Sensors Accelerometer, barometer, vingerafdruksensor, gyroscoop, kompas, Hall sensor, lichtsensor, nabijheidssensor
Waterbestendig IP68 waterdicht
30 minuten in 1,5 meter
Accu 5000 mAh
45 W snelladen (lader optioneel)
10 W draadloos laden
Processor Qualcomm Snapdragon 8 Elite
Geheugen 12 GB werkgeheugen
256 GB / 512 GB / 1 TB opslag
Besturingssysteem Android 15 
One UI 7
Adviesprijs v.a. € 1449 
Koop bij

Amazon.nl

Bol.com

Coolblue

MediaMarkt